Cum s-a produs accidentul de kart din Cluj-Napoca, din incinta unui parc logistic


În accidentul de kart din incinta parcului logistic de pe strada Orăștiei, din Someșeni, a murit un bărbat de 52 de ani.

Conform primelor informații, vorbim despre un kart de competiție, așadar despre un vehicul de viteză, dar pilotul nu a purtat echipamente de protecție. 

Miercuri seara, în jurul orei 18:50, bărbatul a pierdut controlul asupra kartului pe una din aleile parcului logistic și a lovit o scară metalică. Faptul că nu purta echipamente de protecție i-a fost fatal celui aflat la volan. Dacă purta cască nu ar fi suferit o lovitură care să îl omoare pe loc. 

Salvatorii spun că a suferit un traumatism cranian sever și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Ce spune oficial Poliția Cluj despre accidentul mortal de kart

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 19.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la rănirea unei persoane, în vârstă de 52 de ani, din Cluj-Napoca, în timpul utilizării unui cart, pe o stradă situată în zona cartierului Someșeni.

Din primele informații, evenimentul s-ar fi produs pe o alee dintr-un parc logistic, în timp ce bărbatul ar fi efectuat manevre de deplasare cu vehiculul.

Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul acestuia.

Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor care au condus la decesul persoanei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentarii Facebook