Cum arată o chirie de 1500 euro la Cluj-Napoca. Proprietarii spun că se bat clienții pentru ea, mai ales că are ”view de view” - VIDEO


Clujul a devenit ”raiul” chirilor scumpe, pe care greu le închiriază cineva. O altfel de propunere vine din Grigorescu, iar pentru un view cu tot orașul se cere suma de 1.500 de euro.

Cei care închiriază au făcut și un clip video în care prezintă apartamentul. ”Are de toate. Biserica e pe drum pentru cei mai credincioși. Este ușor mai retrasă de la drumul principal, dar oferă intimitate”, spun proprietarii. De fapt este atât de retrasă, încât aveți nevoie de mașină pentru a vă bucura de ”view”. 

Altfel, apartamentul este unul obișnuit, dar ușor mai mare. Are 3 camere și un living și este situat într-un ”imobil construit în anul 2020, cu o panorama completa asupra orașului Cluj-Napoca și o suprafață utilă de 200 mp. Imobilul oferă toata intimitatea si confortul unei locuinte extrem de primitoare datorita compartimentarii si dispune de multiple îmbunătățiri, cum ar fi: centrala termica, usa metalica, gresie, parchet, termopane integral. Apartamentul este format din 3 dormitoare, 2 bai, living, bucătărie, hol si o terasa generoasa. în pretul afisat este inclus și un garaj generos”.

Practic, apartamentul are 90 de mp, restul fiind terase. 

Având în vedere prețul și locația, chiria este exagerată. În cartierul Zorilor, locuințe cu trei camere, bucătărie și 2 băi se închiriază cu 550 - 600 de euro. E drept că nu au terasă cu view, dar sunt și de aproape 3 ori mai ieftine. 

În clip, proprietarii par că au și găsit un chiriaș și că e bătaie pe acest chilipir.

Comentarii Facebook