Cum arată clujeanul care a trăit 11 luni cu jumătate de craniu, după ce a fost ”reîntregit” VIDEO



Clujeanul care a trăit timp de aproape un an cu jumătate de jumătate de craniu a primit o  proteză cu ajutorul străinilor.

Romeo Lingurar nu și-a putut permite operația de 1.000 euro prin care să i se înlocuiască bucata lipsă de craniu cu o proteză, însă după ce cazul muncitorului a fost mediatizat de mai multe publicații din străinătate, cititorii au început să strângă bani.

Astfel, cu ajutorul cititorilor generoși care i-au tirmis bani, clujeanul și-a reîntregit craniul.

Tânărul de 24 de ani din localitatea clujeană Livada și-a revenit aproape complet și este copleșit de generozitatea celor care l-au ajutat.

Mă simt mult mai bine acum și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru șansa pe care mi-a oferit-o. Vreau să le mulțumesc și tuturor celor care m-au ajutat și doctorilor pentru că mi-au făcut această operație”, a spus Romeo Lingurar pentru Daily Mail.

M-am rugat la Dumnezeu tot timpul să mă ajute, în fiecare duminică mergeam la biserică și mă rugam. Când eram în spital (după accident) eram speriat că nu voi mai fi niciodata normal, mai ales când m-am văzut în oglindă cu jumătate de craniu. După o săptămână de spitalizare am mers acasă, unde am stat trei luni să mă recuperez. În total am petrecut 13 luni cu jumătate de craniu”, a mai spus clujeanul.

 

Citește AICI povestea lui Romeo.

 



Comentarii Facebook