Cum a scăpat din arest un traficant de etnobotanice din Cluj, după ce un judecător candidat la CSM a amânat pronunțarea de 12 ori


Un traficant de droguri a scăpat din arest după ce judecătorul Mihai Ghica, de la Tribunalul Cluj, candidat la un post de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), a amânat de 12 ori pronunțarea în dosar.

Arestul preventiv a încetat, pentru că s-a atins termenul maxim prevăzut de lege în cazul arestării preventive din cursul judecății pe fond.

Adrian Porumb a fost trimis în judecată în luna noiembrie 2020, când a fost menținută măsura de arest preventiv luată în 7 iulie 2020. Din octombrie 2021 până în această săptămână, judecătorul Mihai Ghica, candidat la un post CSM, a amânat de nu mai puțin de 12 ori pronunțarea deciziei în dosarul de trafic de etnobotanice ale dealerului A.P. de la Cluj, potrivit Clujust.ro.

Judecătorul Mihai Ghica și-a depus candidatura pentru un post în CSM, în mandatul 2023-2028, fiind ocupat cu campania electorală pentru acest post. 

Comentarii Facebook