Cum a pus coronavirusul poliția clujeană pe butuci! S-a dus în control bolnav, dar nu a spus la nimeni - EXCLUSIV


Cazul de coronavirus de la Poliția Cluj este unul școală și arată că un singur om poate îmbolnăvi cu rapiditate zeci de oameni.

Este vorba despre un angajat la IGPR -ului, care a mers la sediul Poliției Cluj, în 10 iulie, pentru a face un audit, deși știa că are simptome ale bolii, febră și se simțea rău. De vineri și până luni, rapid, alți polițiști s-au simțit rău, fiind vorba despre cadre din conducerea Poliției Cluj, care au intrat în contact cu persoana care făcea auditul, pentru a-i înmâna actele pe care acesta le cerea. La fel de șocant ca și iresponsabilitatea angajatului care s-a dus bolnav să facă audit, este și faptul că Ministerul de Interne nu amână aceste proceduri până după terminarea pandemiei.

În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor.

Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19.

De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică.

Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituției nu afectează buna desfășurare a activităților în slujba comunității.

Facem precizarea că adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu este infectat cu virusul Covid-19.

Asigurăm cetățenii că Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are capacitatea de a aplica măsurile dispuse conform competenței, astfel încât comunitatea să fie în siguranță”, transmite Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook