Cum a inaugurat Emil Boc o stradă din Cluj-Napoca! Vorbea de unul singur spre un telefon și a spus ”Vă mulțumesc tuturor!” - VIDEO


Primarul Emil Boc a inaugurat numai cu viceprimarul o stradă aproape de centrul Clujului, iar la final a spus ”Vă mulțumesc tuturor!”.

Scena a avut loc pe strada Oțetului, iar ”platoul de filmare” a fost pregătit ca pe vremea lui Ceaușescu sau a fostului premier Adrian Năstase, în vizitele în teritoriu, când se măturau, spălau și trasau drumurile. Polițiștii Locali au fost surprinși pe stradă încă de dimineață, pentru a aranja lucrurile, în rest prin oraș nu îi vezi deloc în trafic, fiind specialiști în dat amenzi.

WhatsApp Image 2023-11-03 at 10.45.00 (1).jpeg

Primarul a ajuns în jurul orei 11.00, alături de viceprimarul Dan Tarcea și șeful Poliției locale Marcel Bonțidean, ca într-o scenă dintr-un film care prezintă situații de pe vremea dinainte de 1989. 

Un clujean, care se afla în zonă, a filmat cum primarul Boc vorbea de unul singur și o femeie îl filma. La final a spus ”Vă mulțumesc tuturor!”. Desigur că se adresa celor din online, dar filmat din lateral totul se vede straniu. Boc ne-a obișnuit cu astfel de situații. Recent am publicat un material în care inaugura un garaj de biciclete prezentat cu mare pompă, dar un clujean a filmat din balcon și gospodarul șef era numai cu viceprimarul, investiția inaugurată fiind de fapt un garaj. Acest lucru ne explică întrucâtva de ce nu invită primarul presa la astfel de inaugurări.

WhatsApp Image 2023-11-03 at 11.02.29.jpeg

WhatsApp Image 2023-11-03 at 11.02.36.jpeg

În cazul străzii Oțetului este inexplicabil, însă, de ce s-a făcut totul ”noaptea ca hoții”, pentru că este o stradă importanta. Fără a fi cârcotași, investiția de la Platinia și lărgirea străzii Oțetului, plus crearea unui pod peste Canalul Morii sunt de bun augur, pentru că rezultatul va fi o nouă variantă de circulație pe direcțiile Zorilor - Grigorescu. 

Probabil că primarul și echipa lui nu mai invită mass-media pentru a controla mai bine mesajul, pentru că de pe Facebook, unde transmite, nu îi vin întrebări. Chemarea jurnaliștilor ar fi ridicat câteva astfel de întrebări, care astfel au fost evitate.

c7c318bd6f1ee329dd1aaafc482418fa.jpg

Foto. Inaugurarea garajului de biciclete, din Grigorescu. Citiți mai multe AICI

Comentarii Facebook