Duminica 28 Aprilie

Cum a fost surprins Emil Boc în piața volantă a Clujului și cine îl tot urmărește peste tot - FOTO


Primarul Emil Boc este urmărit permanent de fotografii plătiți din banii publici, angajați ai Primăriei Cluj-Napoca. Chiar și la piața volantă de lângă Cluj Arena, primarul nu se desparte de fotografi, care îi fac poze de promovare. 

Aproape săptămâna merge Emil Boc în această piață, parcă pentru a arăta că și el este un om obișnuit care cumpără legume, gătește acasă și face curățenie.

Astăzi am vizitat standurile producătorilor locali din piața volantă amenajată lângă stadion. Cu această ocazie, le-am mulțumit încă o dată producătorilor pentru produsele proaspete de sezon puse la dispoziția clujenilor și i-am asigurat în continuare de tot sprijinul municipalității pentru activitatea desfășurată”, a spus Emil Boc.

Unii chiar cred că primarul este urmărit de jurnaliști, care nu îl scutesc de atenție nici când merge la piață, dar adevărul este cel prezentat mai sus.

Singurul lucru bun este că promovează producătorii locali:

Programul pieței: 

- în fiecare zi de marți și miercuri, în intervalul orar 14:00-19:00; 

- în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 07:00-16:00. 

De asemenea, în fiecare zi de joi este deschisă o piață volantă în cartierul Gheorgheni. str. Unirii (capătul liniei 3) în intervalul 14:00-19:00.

Comentarii Facebook