Culiță Sterp rămâne sub control judiciar după accidentul provocat la Cluj! Cum a încercat să scape manelistul deși probele au arătat că era drogat


Culiță Sterp rămâne sub control judiciar în cazul accidentului provocat în Cluj! Avocații cântărețului spun că probele biologice de după accident au fost prelevate fără respectarea procedurilor penale, dar judecătorii îi contrazic.

Mai exact, probele de sânge și urină prin care s-a stabilit prezența în corp a substanțelor interzise i-au fost prelevate înainte de deschiderea în mod oficial a dosarului penal.

Fapt pentru care, spun apărătorii cântărețului, sunt probe care nu pot fi folosite în dosarul penal în care este cercetat. Jucătorii în schimb sunt de părere că totul este doar o chestiune de procedură și că rezultatele analizelor sunt relevante și ar fi fost aceleași și în cazul în care dosarul penal era deschis deja.

Decizia poate fi oricum contestată la Curtea de Apel în 3 zile de la comunicare.

Astfel, începând cu data de 07.04.2023 inculpatul are următoarele obligaţii:

  • să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori va fi chemat;
  • să informeze, de îndată, Judecătoria Cluj-Napoca sau instanţa în faţa căreia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei.
  • să se prezinte la I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale - Biroul de Supravegheri Judiciare conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.
  • să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei,
  • să nu conducă nicio categorie de autovehicule. Supravegherea respectării obligaţiilor care-i revin inculpatului pe durata controlului judiciar se va realiza în continuare de către I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale - Biroul de Supravegheri Judiciare.

În cazul în care va încălca aceste obligații, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive.

Culiță Sterp a fost trimis în judecată pentru părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

Citește cum a avut loc accidentul de la Cluj-Napoca în care a fost implicat Culiță Sterp: FOTO. Accident GRAV în Piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca! Cântărețul Culiță Sterp, implicat în accidentul rutier

Comentarii Facebook