Miercuri 24 Aprilie

Cu locurile de parcare nu-i de joacă la Cluj! Ce a pățit un șofer care a ocupat parcarea altcuiva - VIDEO


Clujenii nu se joacă atunci când vine vorba de locurile de parcare. Aceste manifestări se datorează „multitudinii” de locuri de parcare existente atât în Cluj-Napoca, cât și în „dormitoarele” municipiului, cum ar fi Florești și Baciu. 

Dacă cineva îndrăznește să ocupe locul de parcare al unui clujean, până și pentru o perioadă scurtă de timp, fără să lase un număr de telefon, are șanse mari să nu își mai găsească mașina acolo, să aibă ștergătoarele ridicate sau rupte (după caz), zgârieturi, oglinzi sau cauciucuri sparte sau să nu mai poată pleca de acolo până când proprietarul parcării decide acest lucru.

Un exemplu de „niciodată să nu parchezi în locul unui clujean” a fost dat marți, 4 mai, când „hoțul” locului de parcare nu a mai putut pleca cu mașina. Proprietarul acelui loc, cel mai probabil furios că cineva i-a ocupat parcarea și nu a avut decența să lase un număr de telefon (sau să răspundă apelurilor) s-a gândit să-i dea o lecție și a parcat în spatele intrusului, blocându-i astfel orice cale de ieșire.

Această lecția a fost dată în Florești, iar în imagini se poate observa cum conducătorul se chinuie o vreme pentru a ieși, însă fără succes. Alte două persoane îl ghidează, sperând că va putea ieși prin spațiul liber, însă proprietarul parcării a avut grijă să-i ofere doar iluzia cum că ar putea ieși.

Sursa: Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook