CTP: Se emit abonamente de călătorie gratuite și cu reduceri pentru studenți, masteranzi și doctoranzi. Care sunt documentele necesare


Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță că eliberează abonamente de transport gratuite si cu reducere pentru studenții, masteranzii și doctoranzii cu vârsta sub 30 de ani, înscriși în anul universitar 2023-2024 la Universitățile din Cluj-Napoca, la învățământ cu frecvență.

Pentru studenți, noul regulament prevede gratuitate pentru cei înscriși la forma de învățământ cu frecvență, în instituțiile de învățământ superior acreditate. Primăria municipiului Cluj-Napoca asigură finanțarea a 10% din prețul abonamentelor, 90% fiind acoperit de minister.

Abonamentele se încarcă pe cardul de transport la Centrele de vânzare carduri ale CTP.

,,Pentru a evita cozile și a reduce timpii de așteptare, vă rugăm să vă programați on-line accesând butonul SOLICITARE ABONAMENTE PENTRU STUDENTI de pe site-ul nostru www.ctpcj.ro sau link-ul:  https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/. Vă așteptăm pentru ridicarea cardului/abonamentului la  data, ora și Centrul de vânzare alese.”, anunță reprezentanții CTP. 

Documente necesare:

  • cartea de identitate, 
  • de transport (daca dețineți deja unul) 
  • carnetul de student (vizat la zi dacă nu ați fost găsit în Sistemul informatic al învățământului).

Pentru abonamentele metropolitane aprobate de comunele Apahida, Baciu, Chinteni, Ciurila, Florești, Gilău este necesar sa aveți domiciliul stabil pe raza comunei sau să prezentați o adeverință de la Primăria UAT-ului privind acordarea gratuității.

Ulterior veți putea reîncărca trimestrial/lunar abonamentul de la AUTOMATELE din stații, înainte de expirarea abonamentului de pe card.

Lista centrelor:

orar.png


Comentarii Facebook