CTP Cluj anunță devierea mai multor linii de transport în comun pe durata Transilvania Rally


Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță o serie de modificări temporareale traseelor mai multor linii de transport în comun, în această perioadă.

Astfel, cu ocazia evenimentului Transilvania Rally 2020, din cauza restrictiilor de circulatie impuse in zona Cluj Arena, Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunta urmatoarele devieri de trasee:

In data de 24 septembrie 2020, intre orele 19:00 – 22:00, se suspenda circulatia auto pe Aleea Stadionului. 

Linia de autobuze 30 (cart. Grigorescu – str. A. Vlaicu) va circula pe traseu deviat, in ambele sensuri, pe str. G. Cosbuc – Spl. Independentei – Pod Garibaldi. 

Linia M26 (Parcul Central – Floresti Cetate) va circula deviat, in sensul spre Cluj-Napoca, pe traseul Splaiul Independentei – Str. G. Cosbuc – Str. Card. Iuliu Hossu. 

In intervalul  mentionat se suspenda statiile de pe str. Uzinei Electrice, care vor fi inlocuite cu statiile de pe Spl. Independentei, la peroanele de tramvaie din dreptul Salii Polivalente.

In data de 25 septembrie 2020, ca urmare a inchiderii traficului rutier, intre orele 19:45 – 23:00, pe str. Fagetului de la intersectia cu Drumul Sfantul Ioan pana la intersectia cu DJ 107R, pe linia M16 (P-ta Stefan cel Mare – Pasaj Ciurila) nu se va putea efectua cursa de la ora 20:05 din P-ta Stefan cel Mare.

In data de 26 septembrie 2020, ca urmare a inchiderii traficului rutier, intre orele 15:45 – 18:45, pe str. Fagetului de la intersectia cu str. Eugen Ionesco pana la intersectia cu DJ 107R, pe linia M16 (P-ta Stefan cel Mare – Pasaj Ciurila) nu se va putea efectua cursa de la ora 18:10 din P-ta Stefan cel Mare.

Comentarii Facebook