Cruzimea unor indivizi nu are limite! Polițiștii clujeni au deschis o anchetă după ce o clujeancă a găsit doi câini schingiuiți pe Calea Someșeni


Caz revoltător la Cluj! Doi căței au fost schingiuiți pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca chiar în prima zi din an de către trei tineri. O clujeancă a semnalat cazul pe un grup pentru protecția animalelor din municipiu. Atenție urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Femeia spune că un bărbat a fost martor la cele întâmplate. După ce cazul a fost făcut public, polițiștii clujeni au anunțat că demarează cercetări sub aspectul infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor.

„Update: A fost Noemina, dar nu i-a mai găsit, inițial. Au fost mutati spre sinele de tren, iar cel mic a fost omorât în bătaie. Un domn a oprit și a zis ca 3 tineri îl scuturau și loveau. Nu punem poze, este absolut oribil. 

E pe calea Someșeni, mai spre Dezmir de Selgros. Cel mare e mort, lovit de masina, metis sau chiar rasa Rottweiler. Asta micul pui dormea pe  cel mort, e speriat și un pic agresiv. Nu am reușit să-l prind, i-am dat doar de mancare! E o frumusete, imi e teama sa nu-l lovească și pe el vreo masina”, a relatat clujeanca pentru grupul Protectia Animalelor Cluj.

doi.jpeg

Polițiștii au demarat cercetări după mediatizarea incidentului revoltător.

„La data de 1 ianuarie. polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Biroul Pentru Protecția Animalelor au demarat cercetări sub aspectul infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și schingiuirea animalelor, întrucât la aceeași dată au identificat cadavrele a doua exemplare canine, în zona căii ferate de pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca.

Unul dintre cele două cadavre, de rasă "metis", prezenta urme vizibile de violență. Acestea au fost ridicate de către reprezentanții D.S.V.S.A. în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru identificarea  persoanelor vinovate și tragerea la răspundere a acestora”, transmite IPJ Cluj.

hhh.jpg

Comentarii Facebook