Cristian Pomohaci, condamnat definitiv, după ce a făcut evaziune fiscală cu cele 11 apartamente din Cluj-Napoca


Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Mureș la un an de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de evaziune fiscală după ce a închiriat 11 apartamente în Cluj-Napoca, fără a avea contract declarat la ANAF. Prejudiciul a fost evaluat la 150.000 de euro.

Sentința Curții de Apel Mureș a menținut decizia judecătorilor de la Tribunal, dar a înlăturat interdicția de a părăsi teritoriul României.

Pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să respecte doar următoarea obligaţie: – să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate cu instituţiile din comunitate. În baza art. 93 alin. 3 Cod penal pe durata termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată pe o perioadă de 90 de zile în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, sau în cadrul Primăriei Miercurea Nirajului, judeţul Mureş. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate”, se arată în sentință.

Fostul preot Cristian Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă sexual un minor, are 40 de imobile, dintre care 25 de apartamente, 9 terenuri și construcții. 

Acesta a fost destituit din rândul preoților de Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului după ce a fost găsit vinovat de o abatere morală incompatibilă cu statutul de preot, dar şi de trei abateri canonice (neascultarea faţă de autoritatea bisericească, denaturarea Liturghiei şi declanşarea şi întreţinerea unui scandal mediatic fără precedent).

Pomohaci face exorcizări în curtea casei. Enoriașii au uitat de acuzațiile de pedofilie și îl ADORĂ

Comentarii Facebook