Criminalul tinerei din Gheorgheni, prins la Suceava. Este un algerian de 28 de ani


Criminalul tinerei din cartierul Gheorgheni, din noaptea de duminică spre luni, a fost prins la Suceava, în jurul orei 13.50. Poliția Cluj și-a făcut treaba ca la carte și pe baza informațiilor operative s-a reușit identificarea rapidă a celui bănuit de crimă. 

Mohamed Mustafa Mohamed are 28 de ani și este originar din Algeria, dar a urmat studiile în Suceava. El a comis crima în cursul nopții, iar apoi a fugit în Suceava, unde a fost prins rapid ca urmare a informațiilor precise colectate de Poliția Cluj, fiind urmărit pas cu pas și luat ca din oală de poliția din Suceava.

Tânăra omorâtă este o asistentă medicală. Aceasta a fost atacată azi-noapte în Cluj-Napoca, pe Aleea Detunata, din cartierul Gheorgheni.

Victima este din Suceava și a revenit la Cluj-Napoca cu un autocar azi-noapte. Fostul iubit a așteptat-o în stație, în Gheorgheni, și a înjunghiat-o de mai multe ori. 

Suspectul și-a amenințat cu moartea fosta iubită prin intermediul unor mesaje trimise pe telefonul mobil. Din păcate, femeia nu a spus nimic despre aceste amenințări.

Acesta va fi adus la Cluj pentru a fi continuate cercetările. 

Comentarii Facebook