Criminalul care a inchis cercul blestemului din familia Serban va ramane dupa gratii


Cosmin Pepine, tanarul care a comis, sambata seara, un accident de circulatie in urma caruia cel mai bun prieten al sau si-a pierdut viata, va ramane dupa gratii. Octavian Serban, avea doar 23 de ani, si a murit in mod stupid.

 

Despre drama din familia Serban, Stiri de Cluj a scris AICI.

Judecatorii de la Tribunalul Cluj au decis sa respinga recursul inaintat de Cosmin Pepine, impotriva incheierii Judecatoriei Cluj-Napoca, prin care s-a dispus arestarea lui pentru o perioada de 20 de zile. Cosmin Pepine are doar 24 de ani si este considerat de catre autoritatile judiciare drept un pericol public. Cazierul auto al lui Pepine indica faptul ca in ultimii patru ani, tanarul, amator de raliuri si drifturi, a primit 21 de amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulatie si depasiri ale limitei legale.

In fata judecatorilor, Pepine a declarat ca nu a vrut sa isi omoare cel mai bun prieten, pe Octavian Serban si ca doar i-a facut semn cu farurile, ca sa opreasca. "I-am facut semn cu farurile ca sa opreasca. Am vrut sa vorbim. Am crezut ca va opri dar nu s-a intamplat asa iar apoi a avut loc accidentul", a spus Cosmin Pepine, in fata judecatorilor.


Mare amator de curse cu masini si drift-uri, asa cum rezulta chiar de pe pagina lui Facebook, Pepine era baut in momentul in care comis accidentul de sambata seara, de pe strada Fabricii, in vecinatatea magazinului Kaufland. Pepine avea o alcoolemie in sange de 0.95 grame la mie si conducea o masina marca Opel Astra, pe banda a doua a sensului de mers, dinspre sensul giratoriu din Marasti, pe strada Fabricii. La un moment dat, pe aceeasi banda de mers, un alt autoturism a semnalizat intentia de a vira la stanga si a franat. Speriat, Pepine a virat brusc la dreapta, pentru evita impactul cu masina din fata.

Tragedia a facut ca de pe banda unu de circulatie se afla in acel moment un Seat Toledo, inmatriculat in Spania, in care se afla Octavian Serban si sotia lui Alina. "Din impact, autoturismul Seat Toledo condus de Serban Octavian a fost proiectat in afara partii carosabile, intrand in impact succesiv cu un autoturism VW Golf Parcat, parcat in afara partii carosabile, respectiv cu un stalp de iluminat public amplasat pe partea dreapta a sensului de deplasare al celor doua autoturisme", se arata in sentinta prin care a fost arestat Cosmin Pepine.

Octavian Serban a decedat la fata locului.

 

 

Schema accidetului

 



Comentarii Facebook