Joi 4 Iunie

Criminal de animale, câini și pisici, depistat în Feleacu! Iubitorii de animale spun că sadismul este dus la extrem - FOTO


Iubitorii de animale din Cluj au depistat un criminal de câini și pisici și i-au făcut plângeri la Poliție, DSV și la alte instituții. Atenție - imagini cu puternic impact emoțional!

Dragi iubitori de animale, va rog sa-l distribuiți in nr cât mai mare pe acest individ din comuna Feleacu, si anume dn Tița Ion, care este originar din Oltenia Dragasani și care de cativa ani practica aceste metode și anume pune lațuri pt orice fel de animale, după care le aplica lovituri cauzatoare de moarte in zona capului. Am fost chemată acolo de un satean, un iubitor de animale iar cei doi caini din imagine sunt ai lui, iar pisicuta a unui vecin, dar înainte au mai fost multi alti caini, pisici, iepurași, și nu a sesizat nimeni nimic. Am chemat Poliția la fața locului ca sa se întocmească raport, am depus plângere la DSV si dorim sa chemăm și Televiziunea, întrucât nu vreau sa il lăsăm pe acest inuman acest individ fără suflet ca sa mai continue sa omoare și să chinuiasca animale, sau sa fie model și pt alți nenorociți ca și el. Va rog pe aceasta cale Asociații, Ong -uri, voluntari, oameni iubitori de animale sa ne sprijiniți cu prezența și sfaturi in demersurile noastre pt rezolvarea acestui caz revoltător. Noi martorii am dus cele 3 animale, cei 2 caini și pisicuța la USMV pt necropsie, și asteptam rezultatele si definitivarea actelor. Important de retinut, acest individ a recunoscut în fata domnilor polițiști, ca el a pus laturile invocând scuze banale. Din pacate acest satean si-a gasit ieri seara și cățelușa dispărută de câteva zile, cățelușa care este așteptată de cei 4 puiuti ai ei acasa, și care din pacate a murit tot cu latul la gât prin metodele acestui Tița Ion. O sa revenim cu noutăți și cu pozele cu cățelușa cu cei 4 puiutii care urmează să le primim de la acest satean cu suflet mare”, a relatat Mercean Alina AICI.


Comentarii Facebook