Miercuri 24 Aprilie

Crima din Cornesti, comisa de doi tineri din Cluj-Napoca! S-au razbunat pentru ca victima a spart un geam


Politistii clujeni au reusit sa rezolve rapid misterul in cazul cadavrului carbonizat gasit in comuna Cornesti, sat Igritia, intre Cluj-Napoca si Gherla.

Crima a fost comisa de doi clujeni, care si-au dus victima in padurea din satul Igritia unde i-au dat foc.

Autorul crimei este Dumitru Pop, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, ajutat de Marian Sergiu, de 21 de ani. Politistii i-au retinut pe cei doi pe 24 de ore si azi urmeaza sa fie prezentati in fata judecatorului cu propunere de arestare pe 29 de zile..

Anchetatorii au declarat pentru Stiri de Cluj ca intre victima, Andrei Kurthy, de 18 ani, si principalul suspect, Dumitru Pop, exista un conflict mai vechi. Tanarul a fost omorat pentru un motiv incredibil: i-ar fi spart criminalului geamul de la masina.

Sergiu Marian a incercat sa aplaneze conflictul si l-a chemat pe Andrei Kurthy, in data de 9 septembrie, la domiciliul lui Dumitru Pop, dar acolo a izbucnit un nou conflict si acesta l-a omorat prin sufocare.

 

"A fost strans de gat si pentru a se asigura ca a murit l-au dus in beciul blocului si l-au lovit in cap cu o ranga. A doua zi,in 10 septembrie, l-au dus in satul Igritia, intr-o poienita izolata, si au dat foc cadavrului", a spus un achetator.

 

Politia a fost alertata de un cioban din satul Igritia, care a vazut in seara zilei de sambata, 12 septembrie, un foc pe deakul din localitate. Omul s-a dus sa vada despre ce este vorba si a gasit resturile unui cadavru carbonizat si cu un calus la gura.

 

Vezi si...

Executie in stil mafiot la Cluj? Resturi dintr-un cadavru gasite in comuna Cornesti! Victima avea un calus la gura VIDEO

Comentarii Facebook