VIDEO: Cozi si nervi la Serviciul de Permise si Inmatriculari din Cluj. Sute de oameni iau cu asalt ghiseele de la 4 dimineata!


Sute de oameni se inghesuie zilnic la Serviciul de Permise si Inmatriculari din Cluj pentru a-si schimba sau obtine noi documente. Oamenii se aseaza la rand de la ora 4 dimineata, pentru a obtine un loc cat mai bun.

Pentru a face fata avalansei de oameni, conducerea Serviciului a scos numere de ordine, care sunt impartite in fiecare dimineata clujenilor. Sunt probleme si aici pentru ca sunt oameni care raman pe dinafara, deoarece numerele de ordine se termina si cei aflati la coada trebuie sa plece acasa.

"Am ajuns sa vin sa ma pun la coada la ora 4 dimineata pentru a prinde un loc si astazi am reusit. Marti si luni am venit aici in jurul orei 7.00, dar fara nici un noroc, pentru ca am luat teapa si am plecat acasa. Nu este normal ce se intampla isi bat joc de noi", a declarat pentru Stiri de Cluj Pavel Mocanu, unul dintre clujenii aflati azi dimineata la coada.

Oamenii sustin ca reprezentantii Serviciului de Permise si Inmatriculari ar putea deschide mai multe ghisee sau ar putea prelungi programul de lucru, mai ales ca se stie ca pe durata verii activitatea creste pentru ca vin foarte multi clujeni plecati la munca in strainatate pentru a-si schimba permisele. In plus, foarte multi obtin permise noi.?

"Ne tin aici ca pe animale. De ce nu deschid doua trei ghisee in plus sau de ce nu ii tin pe oamenii astia mai mult la serviciu? Bine ca noi putem sta cu orele inainte de program pentru a ne incerca norocul!", a declarat si Alin Suciu, un alt clujean aflat la coada.

Reprezentantii Prefecturii Cluj, institutia care coordoneaza activitatea de la Serviciul de Permise si Inmatriculari Cluj, sustin ca exista un deficit angajati si ca pe durata verii, pana in septembrie, personalul de la Permise este redus.

"Pe langa cei 10 angajati in minus mai trebuie sa plece cate trei pe rand la Bucuresti la cursuri de formare profesionala care sunt obligatorii. Astfel ca pana la toamna vor fi probleme inevitabile", a declarat pentru Stiri de Cluj Anca Stanescu, purtatorul de cuvant al Prefecturii Cluj.

Program Biroul Inmatriculari Autovehicule si Radieri:


LUNI - MIERCURI: intre orele 9.00 - 15.00
JOI: intre orele 12.00 - 18.00
VINERI: intre orele 9.00?? - 13.00

Program Biroul Permise de Conducere:

LUNI - JOI: 9.00 - 15.00
VINERI: 9.00 - 13.00

Programarile pentru examenul teoretic pentru obtinerea unui permis de conducere a fost si el modificat:

LUNI - MIERCURI: 9.00 - 15.00
JOI: 12.00 - 15.00
VINERI: 9.00 - 13.00

Comentarii Facebook