Coșmarul trăit de o judecătoare din Cluj. Fostul soț a vrut să o violeze, iar ea s-a ascuns în mașina și a claxonat 20 de minute


O judecătoare din Cluj a trecut prin clipe dramatice, după ce a fost la un pas să fie violată de fostul soț. Ea a reușit să fugă și s-a ascuns în mașină, unde a stat cu mâna pe claxon 20 de minute. 

Judecătoarea din Cluj a fost căsătorită cu individul timp de cinci ani, dar în 2021 a divorțat. Cei doi au locuit în continuare împreună, dar el a avut probleme cu alcoolul și femeia i-a cerut să plece.

După un an de la aceste evenimente, judecătoarea a fost vizitată de fostul soț, iar atunci a fost agresată sexual. Bărbatul a încercat să o dezbrace cu forța și să o violeze.

Femeia s-a refugiat în mașina din parcarea blocului, unde a fost urmărită. Acolo s-a apărat cu un aparat cu electroșocuri, pe care îl avea în autoturism, și s-a baricadat în interior. Ea nu avea telefonul cu ea, așa că nu a putut să ia legătura cu nimeni, dar a decis să claxoneze timp de 20 de minute, pentru a-și alerta vecinii, scrie Libertatea.

Doi vecini au ieșit afară și l-au prins pe soțul violator lângă mașină. Judecătoarea s-a refugiat în locuința celor doi, dar agresiunea s-a mutat la ușa acestora. Soțul turbat a început să le bată în ușă, amenințându-i că va depune o plângere pentru sechestrare.

Judecătoarea a chemat poliția, iar a doua zi, în 2 mai, s-a mutat la locuința unei prietene. Pe numele fostului soț, judecătorii clujeni au emis un ordin de protecție. 

Femeia agresată a mai trecut pe la apartamentul ei, dar a văzut că mașina fostului soț este acolo și nu a urcat. Ulterior, la o altă vizită, a văzut că mașina este tot acolo, și i-a trimis un e-mail, prin care i-a cerut să părăsească locuința. Acesta a refuzat, răspunzându-i amenințător: ”Te … în gură când aflu unde locuiești”. Speriată, femeia a anunțat poliția, conform sursei citate anterior.

Acum, bărbatul a fost arestat preventiv pentru că a încălcat ordinul de protecție emis pe numele lui.

Comentarii Facebook