Corina Caprioriu, campioana mondiala la judo, a dat de pamant cu elevii de la Scoala de Politie Cluj VEZI FOTO


Corina Caprioriu a fost vineri, 9 martie, elev pentru o zi la Scoala de Agentie de Politi "Septimiu Muresan" Cluj. Campioana a incatusat, imobilizat si "dat de pamant" cu hotii si raufacatorii.

"Invitata de onoare a participat la o simulare de interventie politieneasca in cazul conflictelor din localurile publice, facand parte din echipajul de politie care a raspuns la un apel realizat la 112. Pe toata durata interventiei, Corina Caprioriu a demonstrat reale calitati care o recomanda pentru aceasta profesie: putere de concentrare, spirit de observatie, autodisciplina, spirit de echipa. A urmat lectia de criminalistica - amprentarea persoanei suspecte. La final, invitata a intrat in atmosfera mult mai familiara a unei demonstratii de autoaparare, realizata cu sprijinul membrilor cercului de judo al scolii, coordonati de o alta mare campioana a acestui sport, inspector principal Ioana Aluas", au precizat reprezentantii Scolii de Politie Cluj.

Corina Caprioriu a primit o Diploma de Excelenta, precum si invitatia de a participa si la alte activitati.

Corina Caprioriu a fost medialiata cu aur la Campionatele Europene de la Viena din 2010, cu bronz la Campionatul European si cel Mondial din anul 2011, cu aur la Grand Prix Rio de Janeiro 2011 si mai detine doua medalii de bronz la concursurile similare de la Paris si Dusseldorf 2011.

Corina Caprioriu a fost aleasa in 2011 sportivul anului.              

Comentarii Facebook