Copil mușcat de un câine în Parcul Central din Cluj-Napoca


Un copil a fost mușcat de un câine în Parcul Central din Cluj-Napoca. Incidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 14.30.

Copilul a fost transportat la UPU Copii Cluj, spun sursele medicale ale Știri de Cluj.

Copilul ar fi fost mușcat în zona capului de un câine din rasa Amstaf. Se pare că acesta a fost transportat la UPU Copii, dar nu este în stare gravă. Cu toate acestea, copilul a rămas internat. 

-----

UPDATE

La data de 23 martie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca, un minor a fost mușcat de un câine.

La fața locului, s-a stabilit că un minor în vârstă de 4 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se afla în parc împreună cu mama sa, a fost mușcat de un câine care nu ar fi fost asigurat cu lesă și botniță, conform prevederilor legale pentru acea categorie de patruped. 


Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost identificat propietarul câinelui,  un tânăr de 25 de ani, din Deva. 


În urma evenimentului, minorul a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale, acesta neavând nevoie de internare. 


Raportat la cele constatate, polițiștii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, faptă prevăzută și pedepsită de OUG 55/2002.



Comentarii Facebook