Copiii unui om de afaceri i-au sechestrat, batjocorit și bătut contabila, despre care credeau că e amanta lui


Scene incredibile s-au petrecut recent în Bihor, după ce copiii unui om de afaceri din localitate au sechestrat, batjocorit și bătut o femeie pe care o credeau amanta tatălui lor. Cazul șocant este anchetat de procurorii militari, care au reținut un pompier, pe iubita lui și pe fratele acesteia, cei trei fiind incriminați pentru acțiunile asupra victimei. Filmul evenimentelor este cutremurător.

Copiii omului de afaceri o considerau amanta acestuia

O femeie, angajată la o firmă din satul bihorean Ortiteag, comuna Măgești, a devenit victima copiilor șefului său după ce aceștia au sechestrat-o, batjocorit-o și bătut-o pentru că o considerau amanta tatălui lor, fostul primar al comunei. 

Copiii afaceristului în vârstă de 27 de ani și de 29 de ani, au decis să își facă dreptate singuri și au apelat la ajutorul lui Cătălin Butuc, iubitul Andradei și fiul unei polițiste și al fostului șef al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Bihor. 

Aceștia sunt acuzați că au sechestrat o angajată de la firma omului de afaceri, au dezbrăcat-o, au bătut-o şi au tuns-o, aruncând-o în final, în pielea goală şi cu un căluş în gură în curtea casei, potrivit adevarul.ro.

Victima a fost chemată la sediul firmei, sub pretextul unor probleme de serviciu și apoi a fost sechestrată într-un birou unde aceasta a fost dezbrăcată, legată de mâini și de picioare, punându-i-se un căluș în gură. Apoi, femeia a fost bătută și tunsă cu un aparat, tăindu-se inclusiv genele și sprâncenele. 

La final, victima, care este mamă a doi copii de 11 și 18 ani, a fost urcată dezbrăcată într-o mașină și dusă în satul mamei sale, unde a fost aruncată în curtea imobilului. Răzbunarea celor trei l-a implicat și pe soțul femeii, cu care aceasta se afla în divorț. Bărbatul a fost abordat pe Facebook, de pe un cont fals, o persoană promițându-i că îi va oferi dovezi că soția lui l-a înșelat și i-a furat banii.

Reacția bărbatului după ce și-a văzut soția agresată

Mi-a scris să mă duc acasă, că mi-a bătut soţia care a anunţat poliţia. Nu am înţeles nimic până nu am ajuns acasă”, a povestit, soţul victimei, conform sursei citate.

Bărbatul a fost extrem de revoltat să descopere că femeia lângă care a trăit ani buni de mariaj a ajuns într-o situație teribilă. Acesta a afirmat că nu îl interesează nici banii, nici relațiile pe care le-ar fi avut cu Costa. După opt ore petrecute sechestrată, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost dusă la spital, unde medicii au descoperit mai multe afecțiuni.

I-au rupt mai multe coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!”, a declarat soţul ei.

Răspunsul omului de afaceri după incident

Cei trei sunt anchetați de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj care, au ridicat probe, au audiat martori și au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere încă de vineri noaptea, după producerea agresiunilor. 

Anchetatorii au descins inclusiv la locuințele fraților Costa și la cea a pompierului, aceștia fiind conduși la audieri sâmbătă dimineața. În urma interogatoriilor, anchetatorii au decis reținerea pentru 24 de ore a celor trei, acuzați de tâlhărie și lipsire de libertate, urmând să se stabilească duminică dacă vor propune arestarea lor.

Fostul primar a fost contactat de reporterii adevarul.ro, însă a solicitat să fie sunat mai târziu, când nu a mai răspuns la telefon. În plus, reprezentanții ISU Crișana, acolo unde era înregistrat pompierul, au transmis un comunicat prin care se delimitează de faptele militarului Cătălin Butuc, care activează în acest serviciu din 2017.

Facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar şi va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate datele necesare”, se arată în comunicatul ISU Crişana


Comentarii Facebook