Duminica 28 Aprilie

Copiii care merg la un liceu din Mănăștur sunt în pericol zilnic. Părinte: „Sunt nevoiți să meargă pe stradă, trotuarul este ocupat”


Pericol iminent lângă Liceul Teologic Adventist „Maranatha” din Mănăștur! Un părinte semnalează că micuții sunt nevoiți să meargă în fiecare dimineață pe stradă pentru că trotuarul este ocupat de mașini. Copiii „jonglează” și printre mașinile care vin pe strada Mehedinți. 

„În fiecare dimineață copiii care merg la liceul Maranatha sunt nevoiți să meargă pe stradă deoarece trotuarul este ocupat complet de mașini parcate. Și în fiecare dimineață trebuie sa jongleze și printre mașinile care vin pe străduța respectivă. 

Este vorba de partea de stradă care merge pe lângă parcarea de la Home Garden (fostul Profi), mai precis din dreptul blocului de pe str. Mehedinți numărul 80 până în fața liceului Maranatha. 

După cum vedeți și în poză, tot trotuarul este ocupat și copiii merg pe stradă, iar cand vine o mașina trebuie sa se lipeasca de gardul viu. Vă rog să notificați proprietarii mașinilor din zona respectivă să lase trotuarul liber pentru circulatia în siguranță a copiilor”, a transmis un părinte într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Foto.Imagine cu caracter ilustrativ


Comentarii Facebook