Controlor atacat de doi tineri fără bilet, în stația de vis-a-vis de clădirea The Office


Un controlor a fost atacat vineri, 1 februarie, în jurul orei 12:00, în stația de autobuz de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, vis-a-vis de clădirea The Office.

Conform unui martor care a asistat la incident, controlorul a fost atacat de doi tineri ”prinși fără bilet în autobuzul 24 barat. L-au lovit pe controlor când a ajuns mașina în stație și au fugit. A picat jos controlorul, dar s-a ridicat”.

Controlorul a fost lovit în coșul pieptului și a căzut secerat la pământ. Scena s-a petrecut atât de rapid, încât nimeni nu a apucat să reacționeze și să îi sară în apărare controlorului. Oamenii care se aflau în stație au fost șocați de cele întâmplate și de violența celor doi tineri.

Cei doi au fost prinși fără bilet și rugați să coboare la următoarea stație pentru a le scrie amenda. ”Când a oprit autobuzul, controlorul s-a dus la ei, dar când s-au deschis ușile unul l-a lovit și au fugit amândoi”, a mai precizat martorul citat.

Acesta este al doilea caz semnalat recent, în care un controlor este lovit de călători. 

Este posibil ca atacul de vineri, 1 februarie, să fi fost surprins de camerele de supraveghere din mijlocul de transport sau chiar de cele din stația de autobuz. 

-------------------

UPDATE

Reprezentanții Companiei de Transport Public (CTP) Cluj au demarat o anchetă și vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere.

Vom reveni cu amănunte despre acest caz...

Comentarii Facebook