Controale în zona coloniei de romi de la Cluj-Napoca. Câte amenzi s-au dat


Polițiștii clujeni au desfășurat, în cursul zilei de joi, o serie de controale în zona străzilor Calea Dezmirului și Platanilor

La data de 9 iulie a.c. în intervalul orar 06.30 – 08.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe străzile Calea Dezmirului și Platanilor”, informează IPJ Cluj. 

S-a acționat pentru menținerea unui climat de ordine și liniște publică, prevenirea și combaterea comiterii infracțiunilor contra persoanei și contra patrimoniului, prevenirea consumului de alcool sau alte substanțe interzise de către minori și prevenirea unor incidente în trafic de distrugere a autovehiculelor.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 178 de persoane și au fost verificate 29 de vehicule. 

De asemenea, au fost verificate 2 societăți comerciale. 

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, 5 dintre acestea pentru abateri ale normelor de circulație și 2 pentru nerespectarea OUG  97/2005, privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români. 

Totodată, polițiștii au reținut certificatele de înmatriculare a două autoturisme care aveau termenul ITP expirat. 

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiul Cluj-Napoca, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca. 


Comentarii Facebook