Controale în localurile clujene! Polițiștii i-au verificat și instruit pe agenții de pază



Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest weekend, controale în localurile publice din Cluj-Napoca.

La data de 10/11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 1 Poliție, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali, au desfășurat o acțiune pe linie de pază și securitate, fiind efectuate controale în localurile publice de pe raza de competență”, informează IPJ Cluj.

Astfel, au fost verificate 12 societăți comerciale. De asemenea, 20 de agenți de pază au fost controlați și instruiți cu privire la obligațiile pe care le au în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Polițiștii au verificat sistemele de alarmă și planurile de pază, pentru clarificarea unor aspecte fiind invitați la sediul unității de poliție 2 conducători ai unor societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.300 de lei. Au fost constatate încălcări ale Legii 333/2003 privind paza persoanelor și bunurilor, a Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, precum și prevederile altor acte normative incidene în domeniul securității.

Acțiunea a avut drept scop menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea nivelului de securitate în localurile publice.

Comentarii Facebook