Controale de amploare la Cluj-Napoca pentru a verifica respectarea stării de alertă


Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest final de săptămână, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică la nivelul municipiului Cluj-Napoca, au fost desfășurate acțiuni de verificare a respectării prevederilor incidente stării de alertă, vizând în principal respectarea măsurilor de protecție pentru reducerea riscului de infectare cu virusul Sars-CoV2, precum și pentru prevenirea și contracararea infracțiunilor în segmentul stradal sau a celor la regimul rutier.”, informeazp IPJ Cluj.

Astfel, în perioada 11-13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmerie Mobilă ”Ștefan Cicio Pop”, au desfășurat o serie de acțiuni în sistem integrat.

Au fost legitimate peste 470 de persoane, fiind verificate totodată peste 190 de vehicule. De asemenea, au fost derulate verificări în cadrul a 95 de societăți comerciale.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate un număr de 115 sancțiuni, 23 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991.

Alte 70 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulația pe drumurile publice, fiind reținut un permis de conducere  și 2 certificate de înmatriculare. 

Dintre cele 70 de sancțiuni contravenționale aplicate, 11 au reprezentat abateri ale utilizatorilor de trotinete.

Comentarii Facebook