Miercuri 24 Aprilie

Contestatiile nefondate au intarziat repararea locurilor de joaca din Cluj, sustin reprezentantii Primariei

Primaria Cluj a castigat ultimele doua contestatii formulate impotriva licitatiilor organizate pentru repararea si intretinerea spatiilor de joaca pentru copii.

 

La contestatia privind licitatia "Reparatii si intretinere aparate de joaca si dotari urbane", Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor a fost de acord cu decizia Primariei de a anula procedura de atribuire. Primaria a reluat aceasta licitatie, iar deschiderea ofertelor este programata pentru data de 29 octombrie.

 

"In ceea ce priveste licitatia Echipamente de joaca, piese de schimb, aparate fitness in aer liber si alte dotari urbane pentru municipiul Cluj-Napoca, a doua contestatie impotriva rezultatului procedurii de atribuire, depusa de SC King Industrial Enterprises SRL, a fost respinsa de catre CNSC. Prin urmare, Primaria va incheia in cursul saptamanii viitoare acordul cadru cu firma castigatoare Dupex pentru cele 8 loturi, care au fost initial contestate", se arata intr-un comunicat al Primariei.

 

Reprezentantii Primariei sustin ca cele doua contestatii, care s-au dovedit a fi nefondate, au intarziat proiectele de modernizare a parcurilor si locurilor de joaca pentru copii. In municipiu exista 370 de locuri de joaca.

Comentarii Facebook