Miercuri 24 Aprilie

Consilierul județean liberal, Rareș Pop, a fost ARESTAT

 

Consilierul liberal Rareș Pop a fost arestat de judecătorii clujeni, pentru fapte de corupție.

 

Decizia a fost luată joi seara de magistrați la cererea DNA Cluj, care îl acuză pe Pop de luare de mită, șantaj și alte fapte de corupție.

 

Rareș Pop a fost numit consilier județean la finele lunii mai, chiar în ziua în care a fost reținut președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu. Pop a fost ridicat de acasă de procurorii DNA Cluj în cursul zilei de miercuri dimineața, când ar fi trebuit să plece cu delegația PNL Cluj la Sibiu, pentru a se întâlni cu primarul Klaus Iohannis. 

 

Rareș Pop a demisionat joi, 5 iunie, din funcțiile de consilier județean și de șef la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, post din care ar fi comis aceste ilegalități.

 

Instanța nu s-a lăsat impresionată de aceste gesturi și l-a arestat pe Rareș Pop.

 

Liberalii clujeni suferă lovitură după lovitură. Au fost arestați Horea Uioreanu, președintele PNL Cluj, Rareș Pop, vicepreședintele PNL Cluj-Napoca, iar Ioan Petran, consilier județean și președintele PNL Cluj-Napoca, este și el suspect în același dosar în care este implicat Horea Uioreanu. 

 

Rareș Pop a fost arestat pentru 30 de zile, iar subalternul său de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, Claudiu Vasile Crișan, a fost arestat la domiciliu.

 

Citește AICI de ce este acuzat Rareș Pop.

Comentarii Facebook