Concurs National pentru elevi cu deficiente de auz, la Cluj-Napoca

 

In perioada 4-7 aprilie 2012, la Cluj-Napoca, se desfasoara etapa nationala a Concursului National pentru elevi cu deficiente de auz, anunta reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Cluj.
 
In cadrul acestei competitii scolare gazduite de Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca, participa 100 de elevi din toate scolile din tara in care invata elevi cu deficiente de auz, respectiv 10 judete si municipiul Bucuresti. Elevii concureaza din dorinta de a confirma in spatiul comunitar cunostintele si talentul in domeniul literaturii, matematicii, educatiei plastice si tehnologiei informatiei si comunicarii.

 

Festivitatea de deschidere din 4 aprilie 2012 va avea loc la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca, de la ora 16:30, si va fi urmata de un tur al orasului Cluj-Napoca.

 

Elevii calificati la etapa nationala vor sustine proba scrisa pentru disciplina Limba si literatura romana, respectiv proba practica la Tehnologia informatiei si comunicarii in data de 5 aprilie 2012, iar in data de 6 aprilie 2012 proba scrisa la Matematica si proba practica la Educatie plastica. Ulterior acestia vor fi oaspetii unor activitati conexe competitiei: turul interactiv al orasului, carnaval, vizite la muzee, Gradina Botanica.
 
Afisarea rezultatelor se va face dupa fiecare proba, iar elevii si profesorii participanti sunt invitati, in seara zilei de 6 aprilie, la o cina festiva gazduita de Grupul scolar SAMUS Cluj-Napoca.

 

Premierea elevilor va avea loc in 7 aprilie 2012, la Liceul pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca la ora 9: 00 in cadrul festivitatii de incheiere a Concursului National pentru Elevi cu deficiente de auz.

Comentarii Facebook