Miercuri 24 Aprilie

Concurs de fotografie "Orasul comoara". Pot fi facute fotografii cu aparate profesionale, dar si cu telefonul


Primaria Cluj-Napoca a lansat astazi concursul de fotografie "Orasul comoara", care se doreste a fi o provocare pentru clujenii pasionati de aceasta arta.

Fotografiile realizate vor fi expuse la Bastionul Croitorilor, dar vor putea fi vazute si pe site -ul primariei. Cele mai bune imagini vor fi premiate cu telefoane mobile, dar si cu un televizor, premiul special.

Inscrierea candidatilor la prima editie a concursului se va face in perioada 1 - 31 octombrie, iar castigatorii vor fi anuntati pana in 20 noiembrie. De asemenea, expozitia de la Bastionul Croitorilor va fi deschisa in 1 decembrie.

Cei care doresc sa participe trebuie sa aleaga una dintre sectiuni: fotografii realizate cu aparat foto digital sau fotografii realizate cu telefoane mobile. Fiecare concurent poate inscrie in concurs maxim 2 fotografii la fiecare sectiune.

 

Formularul care trebuie completat pentru participare va fi disponibil pe site -ul primariei din 1 octombrie si, impreuna cu fotografiile realizate, trebuie trimis la adresa concurs@primariaclujnapoca.ro sau stocate pe un CD si depuse la registratura institutiei.

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook