Concert rock la Liceul Șincai pentru reabilitarea terenului de baschet

 

Elevii Liceului Teoretic ”Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca vor organiza în 21 aprilie un concert de muzică rock în curtea școlii, având ca scop strângerea de fonduri pentru reabilitarea terenului de baschet al unității de învățământ.

 

Spectacolul va fi susținut de 7 trupe din componența cărora fac parte elevi ai Liceului Teoretic „Gheorghe Șincai” și ai școlilor partenere, precum Alt 5, The Fuse, Insanity, Blackburn, Dan Cazan, Riot, The Young Guns, Astrid Isac&Teo Ungureanu&Teo Cociș, iar în închidere va concerta formația Luna Amară, printre membrii căreia se numără chiar doi foști ”șincaiști”.

 

Pentru strângerea de fonduri, elevii pregătesc un târg de obiecte decorative în posesia cărora participanții la concert pot intra pe bază de donație.

 

Tot prin donație, invitații vor putea să-și procure brățări numerotate cu care vor participa la tombola pusă la cale de organizatori.

 

Accesul le este permis numai elevilor Liceului Teoretic ”Gheorghe Șincai” și celor 3 clase invitate din unitățile de învățământ partenere: Liceul Teoretic ”Avram Iancu”, Colegiul Național ”George Coșbuc” și Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”.

 

Intitulat sugestiv ”Șincai Rocks”, concertul este, întâi de toate, o stare de spirit. El vorbește despre talentul elevilor noștri, despre mobilizarea lor pentru o cauză comună și despre mândria apartenenței la o echipă”, a declarat prof. Corina Croitoru, inițiatoarea proiectului.

Comentarii Facebook