Concedieri MASIVE la Transilvania LIVE. Paszkany își dă afară angajații

 

Transilvania LIVE a început să dea afară oamenii. În cursul zilei de luni și marți, au fost deja disponibilizați circa 20 de angajați.

 

Cei care au fost puși pe liber sunt, în special, angajați de la tehnic. Noul management al postului de televiziune, format din Sabin Gherman și Lucian Danciu, a decis, la recomandarea lui Arpad Paszkany, că echipa trebuie mult subțiată. Din cei peste 100 de angajați mai trebuie să rămână cel mult 30.

 

Foarte mulți oameni din echipa redacțională au plecat de bună voie în ultimele săptămâni, rămânând foarte mulți angajați la tehnic, fără de care emisia de 24 ore a postului neputând fi asigurată.

 

Vasile Dâncu despre situaţia Transilvania LIVE. Urmează disponibilizări şi o grilă micşorată

 

Pentru că înțelegerea cu Digi TV a căzut, iar postul Transilvania LIVE nu va mai fi vândut, Arpad Paszkany a decis că echipa trebuie restructurată, dar și emisia trebuie mult diminuată. Astfel, Transilvania LIVE va deveni un post local și va avea o emisie de cel mult 6 ore pe zi.

 

Transilvania LIVE se va închide? Înţelegerea cu Digi TV a picat

 

Promotorul fuziunii cu Digi TV a fost Vasile Dâncu, care s-a retras, însă, din proiect în luna ianuarie 2013, ca urmare a unei răfuieli cu Arpad Paszkany. Dâncu a declarat pentru Știri de Cluj că înțelegerea cu Digi a căzut, urmând ca el să facă toate demersurile pentru a deschide la Cluj o stație finanțată de Zoltan Teszari, patronul gigantului Digi. 

 

Contractele de muncă ale angajaților Transilvania LIVE erau pe o oră sau pe patru ore pe zi și pe suma minimă permisă de lege. Restul salariilor erau primite de angajați prin alte forme.

 

Concedierile de acum se fac prin reducere de activitate, au precizat unele surse din interiorul televiziunii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Paszkany își dă afară vedetele de la Transilvania LIVE, pe Mihai Hurezeanu și Dana Berinde

 

Comentarii Facebook