Comuna Feleacu a rămas fără curent! Locuitorii susțin că Electrica își bate joc de ei, la pachet cu OPC Cluj

 

Mai mulți locuitori ai comunei Feleacu au reclamat faptul că au rămas fără energie electrică, în noaptea de joi spre vineri, și că nimeni nu le răspunde la telefon pentru a le explica ce se întâmplă.

 

Am constatat de dimineață că nu avem energie electrică. Am plecat la locul de muncă și de câteva ore tot sun la Electrica să văd dacă s-a remediat avaria pentru a ști dacă mai stau în oraș sau plec acasă. Nimeni nu îmi răspunde la telefon. Am sunat la OPC Cluj pentru a reclama și de acolo o altă doamnă, care s-a recomandat comisarul de serviciu, mi-a spus că știe de acest caz și că sunt asaltați de reclamații. Mi-a închis telefonul, fără a spune că va investiga situația pentru a ne apăra drepturile de consumatori”, ne-a declarat Radu Dumitru, un locuitor al comunei Feleacu.

 

Purtătorul de cuvânt al Electrica susține că avaria s-a produs din cauza chiciurii. ”Chiciura a afectat liniile de electricitate și sunt probleme în comuna Feleacu. Echipele sunt acum pe teren și lucrează. Nu se știe când va fi remediată avaria”, a explicat Raluca Goia, purtătorul de cuvânt al Electrica Cluj.

 

Ea a spus că liniile telefonice sunt deschise, dar probabil că uneori nu sunt preluate apelurile telefonice ale clienților din cauza volumului mare de muncă.

Comentarii Facebook