Joi 25 Februarie

Colegiul Național ”George Coșbuc” din Cluj trece la scenariul 3! Au apărut noi cazuri de COVID


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj anunță că a  aprobat în această seară câteva modificări de scenarii privind funcționarea unităților de învățământ din județ, ca urmare a schimbării situației epidemiologice, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj și cu avizul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.

Astfel, conform autorităților:

- ca urmare a apariției în această după-masă a celui de al 5-lea caz de elev pozitiv în 3 clase diferite, se va aplica scenariul 3 de funcționare în cazul Colegiului Național „George Coșbuc”, din Cluj-Napoca, începând de mâine, 30.09.2020;

- Grădinița cu program prelungit „Micul Prinț” Cluj-Napoca, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020;

- Școala Gimnazială „Lia Manoliu” Cornești, Com. Cornești, județul Cluj, va trece la scenariul 2, începând cu data de 30.09.2020.

Evoluția epidemiologică la nivelul județului va fi evaluată constant de autorități, iar modificarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ, precum și alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunității, vor fi luate imediat ce situația o va impune, transmit reprezentanții Prefecturii.

Comentarii Facebook