COD GALBEN de ninsori și viscol la Cluj. ANM a actualizat prognoza meteo, vortex polar peste România!


Meteorologii de la ANM au actualizat astăzi, 4 aprilie, avertizările meteo Cod portocaliu și Cod galben de lapoviță, ninsori și viscol puternic. A fost prelungită avertizarea meteo Cod galben de vânt puternic și ninsori, valabilă de marţi, 3 aprilie, de la ora 10:30, până miercuri, 5 aprilie, la ora 14:00.

Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia, Dobrogea și local în Oltenia și Moldova unde rafalele vor depăși 55...65 km/h și pe arii restrânse 70...75 km/h.

La munte, în Transilvania și local în Maramureș vor fi precipitații, predominant ninsori, temporar viscolite și se va depune strat de zăpadă.

În restul țării local și temporar vor fi precipitații, moderate cantitativ, sub formă de ploaie în sud și sud-est și mixte în rest. În vest, vântul va avea intensificări de scurtă durată.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis o avertizare meteo Cod portocaliu de viscol și ninsori abundente în Carpaţii Meridionali şi Orientali, valabilă de marţi, 3 aprilie, de la ora 10:30, până miercuri, 5 aprilie, la ora 14:00.

În perioada 4 - 8 martie, vremea va fi deosebit de rece, iar temperaturile vor fi cu 8...12 grade sub mediile multianuale.

Comentarii Facebook