Clujul protestează! UPDATE: Peste 15.000 de oameni sunt în stradă: ”#rezist” - VIDEO

 

Mii de clujeni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu și cer demisia premierului.

 

Mulțimea s-a adunat în Piața Unirii la ora 19.00, iar în jurul orei 19.45 oamenii au pornit într-un marș lung pe direcția Piața Unirii - Bulevardul Eroilor - Strada Dorobanților - Piața Mărăști - Bulevardul 21 Decembrie 1989 - Primărie - Piața Lucian Blaga - Piața Unirii. 




 

Conform unor estimări neoficiale, la protestul de duminică seara s-au adunat peste 10.000 de oameni. Întrebați, jandarmii au explicat că ei nu mai fac estimări. 

 

În timpul marșului, în zona Teatrului Național, unui manifestant i s-a făcut rău. Este vorba despre Gabriel, clujeanul imobilizat în scaunul cu rotile, dar care vine la proteste seară de seară. Citește AICI detalii.

 

 

-----------------------------

 

Update ora 20.30

 

Protestatarii au ajuns aproape de Piața Mărăști. Din imaginile surprinse din clădirea parkingului de pe strada Dorobanților de vede amploarea manifestației. Numărul protestatarilor se apropie de 15.000.

 

 



-----------------------------

 

Update ora 20.55

 

Protestul de la Cluj-Napoca a adunat peste 15.000 de oameni. Foarte mulți clujeni s-au alăturat mulțumii din Mărăști. Marșul continuă spre centrul orașului, mulțumea fiind pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

 

Mobilizarea este foarte puternică. În zona clădirilor de birouri de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, manifestanții au fost așteptați cu un punct de servire a ceaiului. 

 



 

--------------------------

 

Update 21.15

 

Mulțimea a ajuns în centrul orașului. În Piața Unirii se cântă Imnul.

 

Comentarii Facebook