CLUJUL MERITĂ, campania FOTO prin care și TU poți susține proiectul Cluj 2021 Capitală Culturală

 

Cei care susțin candidatura Clujului ca titlul de Capitală Culturală Europeană pot face acest lucru și printr-o declarație.

 

Peste 15.000 de persoane sunt asteptate să susțină Cluj 2021 - Capitală Culturală Europeană printr-o campanie foto intitulată "#ClujulMerită".

 

Subliniez un lucru care mi se pare extrem de relevant pentru demersul nostru de a candida la titlul de Capitală Culturală Europeană - faptul că acest proiect, din start, nu a fost conceput ca un proiect al unui om politic, al unor oameni politici sau a unor organizații anume, ci ca un proiect al întregii comunități!

 

Sunt foarte interesat să văd toate mesajele pe care clujenii și vizitatorii orașului nostru le vor transmite. 

 

Felicit inițiatorii pentru acest proiect pe care îl susțin din suflet și vă asigur de sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și de acum înainte!”, a declarat primarul Emil Boc.

 

 

Campania #ClujulMerită se derulează în perioada mai - octombrie 2014 și urmărește să strângă 15.000 de mesaje de susținere a candidaturii, atât de la clujeni, cât și de la vizitatorii orașului. Fotografiile vor începe să fie postate de săptămâna viitoare pe site-ul clujulmerita.ro.

 

La evenimentul de lansare a campaniei a participat și președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

 

 

 

 

Comentarii Facebook