Clujul este RAIUL profitorilor în construcții! 76.000 de euro nefinisat?!

 

Clujul devine o țintă pentru dezvoltatorii imobiliari care cred că pot profita de naivitatea cumpărătorilor.

 

Pagina de Facebook ”Apartamente Noi - imobiliare.ro”, specializată în anunțuri șocante (a sponsorizat de 2 ori pe Facebook ”Garsoniera de lux de 11 metri pătrați la 2000 de euro mp), revine cu anunțuri șocante. 

 

Oferta exceptionala! Va oferim spre vanzare apartament in cartierul Borhanci, zona strazii C. Brancusi, la parterul inalt al unui imobil dispus pe 6 nivele. Apartamentul are suprafata utila de 63 mp si este compartimentat astfel: 2 camere decomandate, 1 bucatarie, 1 baie si 1 hol. Apartamentul se vinde la stadiul de semifinisat, avand pereti cu glet, sapa, geamuri termoizolante cu profile Salamander, usa metalica. La demisol se afla spatii comerciale. Se poate achizitiona si spatiu de parcare subteran la pretul de 5000 euro. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati”.

 

Prețul este de 76.000 de euro un apartament de 63 de mp, la parterul unui bloc. Surpriza este că apartamentul este nefinisat. 

 

Oferta este halucinată, mai ales că apartamentul mai are nevoie de o investiție consistentă. Probabil, aceste anunțuri plătite pe Facebook au ca scop creșterea prețurilor pe piață.

Comentarii Facebook