Clujul e sub asediul petardelor și nimeni nu face nimic! Proprietarii de animale se revoltă


Proprietarii de animale din Cluj reclamă faptul că seară de seară pe străzi este un teatru de război, în care se trage cu artificii, fără ca cineva să fie sancționat.

Pe grupul Protecția Animalelor Cluj, oamenii cer luarea de măsuri:

”Ar trebui interzise!

Îmi este groază să mă gândesc la câți cățeluși vor avea de suferit datorita unor retardati!

Câti credeti ca isi vor duce cateii in casa sau macar intr-un garaj? Ma refer la cei care stau la curte si ii mai tin si in lant! Sa nu mai vorbim de catelusii care sunt pe strazi…”.

”Cum sunt interzise când sunt pline magazinele cu ele?? Asa știam și eu până să văd standuri întregi de petarde, artificii și ce o mai fi. In Auchan am văzut săptămâna trecută”.

”Suni la politie și te ia la mișto că "Ce vrei domle' să îi pândesc?". Că aruncă și caută-i urma. Poți să le zici că X sau Y are petarde că nu ai cum să dovedești. Asta e, atât pot cei care le folosesc. În creier au praf de pușcă. Înțeleg în noaptea dintre ani, dar o luna înainte și una după, tot asa o țin. Poliția doarme”.

”E o nebunie cu aceste petarde si in Gheorgheni. Mi se ascunde catelul sub birou si tremura. Nu ai ce sa le faci. Lipsa de civilizatie”.

”Asa e si la noi. Noi suntem cu iepurasi si ei de la sunete puternice pot face infarct imediat. Suntem in Floresti si aici pusca bombele pana la 3-4 noaptea. Degeaba am sunat la politie”.

”Politia e prea ocupata sa vaneze persoane fara masca in mijloc de pustietate, nu au ei treaba cu uzul si vanzarea ilegala de explozive.. Nu stiu de ce ii mai suportam”.

”Acum doi ani au aruncat cu o petarda dupa mine cand eram cu bebe in ham. Copilul adormise si s-a trezit terifiat. Politia nu era. Si se mai mira ca-i caftim noi si ne facem dreptate singuri. In plus, in Floresti in zona ghetoului se stie ca e epicentrul vanzarii de petarde si bombe din zona”.

”Si la noi pe Dorobantilor e la fel. Seara de seara pusca petarde. Altii asa isi gasesc sa sarbatoreasca, e urat intr -adevar. Cateii sunt speriati si latra non stop. Asta e asa e romanul nu avem incotro! Chiar si eu am un caine si e tare frica de petarde dar si de masina gunoierilor”.

Comentarii Facebook