Clujul anilor 60, în vederi poștale. ”Dedicated to Cluj” într-un clip postat pe Facebook - VIDEO

 

Un clujean îndrăgostit de oraș continuă călătoria în timp și aduce la lumină imagini ale Clujului din anii 60.

 

Ambianta unica a Orasului nostru e dificil de explicat doar in cateva cuvinte si imagini. Nu e insa greu de experimentat! Ne simtim bine la Cluj si nu stim de ce. Cand ati fost ultima data la plimbare, pe Horea, sa spunem, venind dinspre Gara inspre centru? Casele parca cresc, ne privesc si ne fac cu ochiul. Nu va bate gandul sa incercati? 

 

Clujul e un muzeu in aer liber, o lectie deschisa de istorie, arta, multuculturalitate, bun simt si civilizatie! Cati dintre noi incercam sa ne bucuram cat mai des de aceste...privilegii? Se vorbeste mult de ”Orasul Comoara” fara a se intelege mare lucru. 

 

In peregrinarile mele am vazut multe locuri si timpuri. La Cluj insa am ramas. E un loc cu totul special! Sunt Acasa. Siti ce cred? Cred ca Orasul isi dezvaluie ”comoara” doar celui ce isi doreste cu adevarat, altfel ramane invizibila. Iti va cere ceva important la schimb, cum ar fi timpul tau, dar merita! E chiar extraordinar! Eu aproape am reusit. Incerc, prin aceste postari, sa ii ajut pe cei ce doresc dar nu stiu cum sa inceapa deslusirea comorii ce ne inconjoara”, a scris clujeanul pe pagina de Facebook Klausen Burger Peregrinum.

 


Acesta este cel de-al doilea clip postat pe pagina respectivă și dedicat Clujului.

 

Vederi din Cluj UNICE! Imaginile surprind orașul din ultimul secol - FOTO și VIDEO 

Comentarii Facebook