Duminica 28 Aprilie

Clujul a pierdut primul loc la Bacalaureat 2023, dar rata de promovare a fost de 87,2%!


Afișarea rezultatelor examenului de Bacalaureat a fost aşteptată cu mari emoţii de absolvenţii de liceu. În judeţul Cluj, a fost motiv de bucurie pentru majoritatea candidaţilor. Clujul este fruntaș și în acest an, rata de promovare a elevilor din județ fiind de 87,2%, însă nu se situează chiar pe primul loc în țară ca în anii precedenți, fiind depășit de județul Brăila, care a are o rată de promovare de 87,3%. 

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2023 s-au încheiat săptămâna trecută, dar candidații nu au scăpat de emoții. Astăzi, află rezultatele la Bac 2023 și dacă au promovat examenul de maturitate.

haima.jpeg

Lista cu rezultatele, publicată de fiecare școală în parte și pe site-ul edu.ro, cuprinde: codul candidatului, unitatea de învățământ de proveniență, județul, promoția, forma de învățământ absolvită, specializarea, notele obținute la fiecare probă scrisă, media sau mențiunile „reușit”/„respins”/„neprezentat”/„eliminat din examen”, după caz. 

Cum afli notele la Bac 2023 prin codul unic, pe EDU.RO 

Rezultatele la Bac 2023 în Cluj sunt anonimizate din 2020 pentru a respecta directivele europene de protecție a datelor cu caracter personal. Fiecare candidat a primit un cod unic pe baza căruia va putea să verifice notele pe care le-a obținut la examen. Pentru a afla rezultatele la Bac 2023, care vor fi afișate în format anonimizat (fără numele și prenumele candidatului), elevii vor folosi codul unic pe care l-au primit la începutul examenelor.

Comentarii Facebook