Clujenii sunt îndemnați să treacă pe la Gară și să ducă ouă roșii refugiaților ucraineni care sunt în tranzit la miezul nopții


Voluntarii de la asociația „O Masă Caldă” au pregătit ouă roșii pentru refugiații ucraineni, care în timpul nopții vor fi în tranzit prin gara din municipiul Cluj-Napoca. Un gest frumos, pe care clujenii îl pot face pentru a le aduce refugiaților un pic de bucurie celor care continuă să-și lase viața pe care o aveau înainte de război. 

„În trenurile de noapte, când voi veți fi la Înviere, vor fi în jur de 200 de refugiați în tranzit prin gara CFR din Cluj-Napoca. Voluntarii #omasacalda au pregătit ieri 50 de ouă roșii pentru cei care coboară din trenuri, însă, cred că ar fi un gest frumos să le punem în pachetele cu hrană rece și câte un ou roșu din cele pe care o să le lasați voi, la Centrul de Tranzit, în drum spre slujbă”, spune coordonatorul general al centrului de la Gara Cluj, Raimonda Boian. 

Asociația „O Masă Caldă” s-a implicat activ încă din primele zile de la izbucnirea conflictului armat din Ucraina, prin prezența voluntarilor de la Satu Mare la punctele vamale de trecere a refugiaților pregătind hrană gătită pentru refugiații care tranzitează gara CFR din Cluj-Napoca. 

Voluntarii oferă 1.000 de mese calde pe săptpmână, la Cluj-Napoca și Satu Mare. 


Comentarii Facebook