Clujenii se SUFOCĂ în noile autobuze CTP Cluj. VEZI raspunsul HALUCINANT al Companiei de transport

 

Clujenii reclamă din nou faptul că nu funcționează aerul condiționat nici măcar în noile autotubuze cumpărate și folosite de Compania de Transport Călători (CTP) Cluj.

 

Am urcat din Piata Marasti in autobuzul Solaris Urbino 18 care circula pe linia 30. Acesta era super plin si din pacate mirosea a oua clocite. Toate geamurile erau blocate si inchise, nici vorba de aer conditionat.

 

Inteleg ca aerul conditionat creste consumul, dar macar un geam sa putem deschide.

 

Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia asta, sa merg din fundul autobuzului sa rog soferul sa deblocheze geamurile sau care e procedura?”, a relatat Man Adrian.

 

Conducerea CTP Cluj susține că aerul condiționat funcționează, dar că fiecare persoană simte diferit răcoarea din autobuze.

 

Instalatiile de climatizare sunt reglate, astfel incat in interiorul mijlocului de transport sa fie o temperatura mai mica cu pana la 5 grade Celsius, fata de temperatura exterioara. Temperatura de la care se porneste aerul conditionat este de + 28 grade Celsius. Temperatura din salonul mijlocului de transport poate sa ajunga la +23 grade Celsius, ceea ce nu consideram ca este o temperatura care creaza disconfort.

 

Fecare persoana percepe in mod diferit temperatura mediului ambient, astfel incat nivelul optim de confort este subiectiv. Din acest motiv avem si reclamatii ca nu avem montate astfel de sisteme pe toate mijloacele de transport si ca acestea nu functioneaza cu eficienta maxima, avand in vedere ca apar pierderi mari la deschiderea usilor in statii.

 

Va multumim pentru interesul acordat transportului public si pentru propunerile dumneavoastra care ne ajuta la imbunatatirea confortului calatorilor”, precizează Serviciul Tehnic al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook