Clujenii se plâng de numărul mic al coșurilor de gunoi de pe străzi. Vezi ce spune Primăria


Numărul mic de coșuri de gunoi amplasate în zonele aglomerate din oraș reprezintă o problemă pentru mulți clujeni.

La fel ca si Dvs. doresc sa traiesc si eu intr-un oras curat si civilizat.
In acest sens, va rog sa luati in considerare aplasarea mai multor pubele in zonele aglomerate din oras. De ex. in fata pietei agroalimentare din Marasti exista un singur cos de gunoi, pe un stalp. Acesta nu are cum sa faca fata traficulul mare din zona. In statia din centru, zona restaurantului Hubertus nu exista niciun cos.

Deasemenea, va rog sa amplasati mai mult pubele pentru colectarea selectiva. Cele mai bune locuri pentru acestea ar fi in spatele blocurilor, unde se aduna cea mai mare cantitate de deseuri”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții primăriei au precizat că sunt luate în calcul toate solicitările cetățenilor pe această temă, însă susțin că o mare problemă o reprezintă persoanele care vandalizează coșurile de gunoi de pe stâlpi.

Serviciul abilitat din Primaria Cluj-Napoca inregistreaza toate sesizarile si solicitarile venite de la cetateni cu privire la necesitatea amplasarii de cosuri de gunoi suplimentare, solictarile sunt transmise companiilor de salubritate in functie de zona la care se face referire, care amplaseaza cosuri de gunoi.

Din nefericire, o parte a acestei probleme este cauzata si de cetateni care vandalizeaza cosurile de gunoi de pe stalpi, respectiv le indeparteaza insa Serviciul Tehnic reamplaseaza cosurile in urma solicitarilor sau verificarilor in teren. Totodata, Politia locala are in vedere aceasta problema”, transmit reprezentanții primăriei.

Comentarii Facebook