Clujenii, revoltați de utilizarea trotinetelor electrice și a bicicletelor în oraș: „Nu respectă absolut nicio regulă, nu mai putem circula ca pietoni”


Pietonii din Cluj, revoltați de utilizarea trotinetelor electrice și a bicicletelor. Serviciile de închiriat trotinete electrice sunt acum peste tot, atât pe străzi cât şi pe trotuare, iar pasiunea pentru aceste vehicule asociate cu copilăria este doar într-o continuă creștere. Însă din ce în ce mai multe voci se ridică pentru a denunţa pericolul ridicat de utilizarea anarhică a trotinetelor.

Nu scapă de furia pietonilor nici bicicliștii, oamenii sesizează administrației locale că aceștia nu respectă regulile și pietonii nu mai pot circula fără frică pe trotuar sau la trecerea de pietoni.

„Aș vrea să aduc în atenție problema celor care folosesc biciclete și trotinetele electrice, care pur și simplu sunt un pericol pentru pietoni, atât pe trotuare cât și pe trecerile de pietoni.

Nu înțeleg, de ce nu se iau măsuri în acest sens, ei nu respectă absolut nicio regulă și deja ajungem să nu mai putem circula ca pietoni și în plus chiar și în autobuze urcă cu trotinete”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook