Clujenii, revoltați de stăpânii de câini care își lasă animalele să se plimbe fără lesă prin parc: ,,Văd zilnic astfel de exemple/ Nici nu strâng după ei"


Clujenii se plâng că, în ultimul timp, din ce în ce mai mulți stăpâni de câini își plimbă animalele de companie în locurile publice fără a-i ține în lesă.

Un clujean spune că observă acest lucru zilnic în parcul din cartierul său. Mai mult, acesta menționează că, de multe ori, oamenii nici nu curăță după patrupezi iar Poliția Locală nu pare a fi foarte interesată să intervină.

,,Plimbare câini fără lesă și fără a curăța nevoile pe care le fac cel puțin în parcul de langa mall dar cel mai probabil și în alte zone din oraș, in special parcuri, sunt o sumedenie de oameni care își plimba cainii făra lesă, aspect interzis de lege.

Ba mai mult, nici nu strang după ei. Văd zilnic astfel de exemple pentru ca trec în fiecare zi prin parcul de langa Iulius (cel cu lac) dar niciodată nu am văzut o patrulă de la Poliția Locală care sa sanctioneze aceste aspecte.

Considerand ca este o zonă foarte frecventată de oameni, în special de către copii, care în cazul în care un câine fără lesă îi atacă nu au nici o șansă sa se apere. Aș dori sa fac o sesizare în acest sens pentru ca nu mi se pare normal ca legea sa nu fie aplicată și cer ca Politia Locala sa își facă treaba. Mulțumesc!", le-a sesizat un clujean autorităților locale.


Comentarii Facebook