Clujenii reclamă că în Piața 1848 se organizează DRIFTURI noapte de noapte

 

Oamenii care locuiesc în Piața 1848 susține că noapte de noapte ”băieții” cu mașini puternice organizează competiții de drifturi. 

 

Drifturi in Piata 1848. Buna ziua, Va rog sa aveti in vedere cateva controale pentru zona din Piata 1848 (ori sa transmiteti mai departe aceasta sesizare celor competenti in a o rezolva). Faptul este ca aproape noapte de noapte, de pe la orele 23.30 pana pe la 2-3 dimineata, trebuie sa suportam drifturile, scrasniturile de cauciucuri, ambalarile de acceleratie, demararile in forta a unor masini si motociclete. Banuiesc, datorita periodicitatii cu care se petrec lucrurile, ca autorii acestor fapte sunt locatari ai strazilor invecinate, care cunosc zona, si care stiu ca este un loc mai larg in aceasta Piata 1848. Este pe cat de periculos pentru circulatie, pe atat de deranjant pentru noi, cei care dormim la ora aceea”, a reclamat un clujean Primăriei Cluj-Napoca.

 

Reprezentanții municipalității au spus că au trimis mai departe plângere ”Politiei municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier Municipal pentru intensificarea controalelor rutiere si luarea masurilor legale care se impun cu privire la raliurile ilegale pe timp de noapte care se desfasoara in Piata 1848”.

 

Șoferul care se crede în ”Fast and Furious”! Face drift pe Teodor Mihali, lângă Mall - VIDEO

Comentarii Facebook