Clujenii primesc SMS -uri, care anunță o nouă ȚEAPĂ națională. Un bărbat a sunat la 112 pentru a reclama totul. Ce a urmat l-a DEZGUSTAT

 

Un clujean a primit pe telefonul mobil un mesaj prin care i se cerea să încarce un număr de telefon cu credit.

 

Dupa episodul ”castigurilor telefonice” prin care diverse persoane te anuntau ca ai castigat diverse bunuri sau sume de bani, acum hotii s-au adaptat si apeleaza la atasamentul parintelui fata de copii. Am primit mesajut: ”Tata, te rog sa incarci numarul asta de cosmote: ...'' Cu alte cuvinte smecheria sta in a incarca un anumit numar de tel de catre victima crezand ca cererea vine din partea copilului”, ne-a relatat un cititor Știri de Cluj.

 

Bărbatul a încercat să reclame totul la 112, dar nu a reușit. ”Pe usile scarilor de bloc anunta Politia, prin diverse afise, ca in cazul in care primiti mesaje cu tenta de inselaciune sa sunati la 112. Zis si facut, datorita faptului ca am primit mesajul amintit  am sunat la 112 insa am fost trimis la plimbare intrucat ”nu asta este procedura” anuntase o lucratoare de la 112 si recomanda sa ma deplasez la cea mai apropiata unitate de politie. Ma intreb de ce s-a investit in afise si mediatizare daca la 112 NU se iau masuri?”, a mai spus clujeanul.

 

Comentarii Facebook