Clujenii nu se simt în siguranță în preajma bărbaților din SriLanka: „Ne-au urmărit și filmat copilul” - FOTO


Clujenii nu se simt în siguranță în preajma cetățenilor din SriLanka, veniți la noi în țară. Aceștia simt că siguranța lor și a copiilor este amenințată de prezența acestor indivizi și doresc să fie luate măsuri.

Bărbații ar fi urmărit familiile cu copii

O mamă a atenționat părinții pe un grup de Facebook cu privire la trei indivizi ce stau în zona Vivo:

Aveți mare grijă de copilașii voștri la Vivo! În zona unde sunt mașinuțele/jucării pentru copii, trei indivizi (păreau din zona SriLanka) ne-au urmărit și filmat copilul și când soțul meu a mers la ei, să le spună să șteargă filmarea, a văzut că aveau mai multe poze și filmări și cu alți copii!”, și-a exprimat o mamă îngrijorarea.

241800053_10209225910720222_5224303818610087500_n.jpg

O altă femeie a răspuns postării, susținând că și ea a avut o experiență asemănătoare, în Gherla și pe tren, până la Cluj.

Corect! Unul dintre ei ne-a urmărit pe mine și pe copil, când veneam de la bunici de la Gherla (eram singuri) pe tren. Din parcul central până la gară, pe tren apoi până la Cluj. În tren, trecând pe lângă mine, a încercat să mă atingă și am alertat controlorul. Nu că aș fi vreo frumusețe, dar par pur și simplu demenți.

Apoi a stat în fața gării 20 de minute ca să vadă ce fac și unde merg. Haideți să ne strângem, să semnăm ceva și să mergem la poliție!”, spunea cealaltă femeie.

Comentarii Facebook